Anmäl här till vårens grupper - öppet för nya medlemmar från 10/1 2024!
Vara Gymnastikförening
Gemenskap - Glädje - Hälsa - Inspiration

Dags för sommaruppehåll
2024-05-06 00:35

Hej!

Nu börjar fler och fler grupper att ha sina avslutningar för våren, medan vissa grupper fortsätter ett tag till. Hoppas alla ni gymnaster haft/har en lika kul och lärorik termin precis som vi ledare, styrelse och alla andra inblandade.

Vi hoppas att många av er vill fortsätta träna till hösten!

Den 1 -10 augusti kommer befintliga medlemma att kunna återanmäla sig.

Den 11-19 augusti kommer de platser som finns tillgängliga att synas för nya medlemmar.

All information kommer finnas på hemsidan.

Väl mött till hösten!

Mvh Styrelsen Vara Gf

Ny Barngymnastikgrupp 4-5 år på måndagar!
2023-08-21 22:59

Det blev en 4-5årsgrupp till!!

Hurra för Elwira och Bror-Olle som vågar sig på ledaruppdraget! De kommer behöva ha lite stöttning av 1-2 föräldrar per gång inne i hallen. Befintliga medlemma får förtur att anmäla till Söndag och sen öppnar den för alla på måndag 28/8.

Anmälan till höstens grupper
2023-08-06 19:28
Hej alla medlemmar!

Åter anmälan till vårens grupper öppnar den 7/8 för alla er som gick i någon av våra grupper i höstas!

Från den 14/8 har ni sedan förtur även till andra grupper än den ni gått tidigare, om ni önskar byta grupp.

Den 21/8 släpper vi sedan upp alla platser som är kvar för nya medlemmar!

För att anmäla klickar ni på den ljusblå bannern med megafonen, högst upp på sidan!

Välkomna med er anmälan!

Det är många inställningar i boknings programmet så skulle det på något sätt inte fungera så maila oss bara så skall vi rätta till det.

Anmälan till vårens grupper har öppnat! Från 28/12 för gamla medlemmar och 9/1 för nya!
2022-12-27 23:34

Hej alla medlemmar!
Återanmälan till vårens grupper öppnar den 28/12 för alla er som gick i någon av våra grupper i höstas! Ni har då förtur till plats i samma eller motsvarande grupp som ni deltagit i under våren.

Från den 6/1 har ni sedan förtur även till andra grupper än den ni gått tidigare, om ni önskar byta grupp.

Den 9/1 släpper vi sedan upp alla platser som är kvar för nya medlemmar!

För att anmäla klickar ni på den ljusblå bannern med megafonen, högst upp på sidan!

Välkomna med er anmälan!

Det är många inställningar i bokningsprogrammet så skulle det på något sätt inte fungera så maila oss bara så skall vi rätta till det.

Anmälan till höstens grupper öppnar den 14/8 för gamla medlemmar och den 22/8 för nya medlemmar!
2022-08-10 13:27

Hej alla medlemmar!
Återanmälan till höstens grupper öppnar den 14/8 för alla er som gick i någon av våra grupper i våras! Ni har då förtur till plats i samma eller motsvarande grupp som ni deltagit i under våren.

Från den 18/8 har ni sedan förtur även till andra grupper än den ni gått tidigare. Vill ni byta grupp och inte ser den önskade gruppen på bokningssidan från den 18/8 så slår ni Lollo en signal på 0733-223555, så kollar hon om det går :)

Den 22/8 släpper vi sedan upp alla platser som är kvar för nya medlemmar!

För att anmäla klickar ni på bannern högst upp på sidan!

2022-08-08 07:07

Veckoschema